Aprenda Dua-e-Qunut

Aprenda Dua-e-Qunut 1.3

Leer Dua-e-qoenoet is een islamitisch learning applicatie voor moslim kinderen met woord voor woord reciteren, vertaling en transliteratie.

Leer Dua-e-qoenoet is een islamitisch learning applicatie voor moslim kinderen met woord voor woord reciteren, vertaling en transliteratie.

Leer Dua-e-qoenoet is een islamitisch learning applicatie voor moslim kinderen met woord voor woord reciteren, vertaling en transliteratie. Dua-e-qoenoet is een smeekbede gereciteerd in Salat om toevlucht te zoeken bij calamiteiten en vraag om Allah's zegeningen, en dus is het belangrijk om te worden gereciteerd in Witr Salat.

Deze app zal het leren en begrijpen van uw kinderen te verbeteren zoals het is ontwikkeld om een ​​gemakkelijke manier om Dua-e-qoenoet leren voor kinderen die niet willen leren door docenten. Zijn woord voor woord-functie helpt kinderen bij het ​​leren van de dua met beter begrip van elk woord.

Leer Dua-e-qoenoet komt met een nieuw Word-voor-woord-functie die de gebruiker over hoe Dua-e-qoenoet leren door het lezen van elk woord afzonderlijk begeleidt.

De woord-voor-woord recitatie van Dua-e-qoenoet helpt ook kinderen in het reciteren van de dua met de juiste uitspraak.

Een Autoplay optie voor audio van Dua-e-qoenoet wordt gegeven waarmee de gebruiker te selecteren als ze willen Woord-voor-woord recitatie van Dua-e-qoenoet luisteren.

Woord-voor-woord vertaling van Dua-e-qoenoet in het Engels is opgenomen in de app om kinderen te helpen bij het begrijpen van de betekenis van Dua.

De app beschikt ook transcriptie van elk woord van Dua-e-qoenoet voor kinderen die niet Dua-e-qoenoet kunt lezen in de Arabische taal.

App geeft een korte beschrijving van de voordelen van Dua-e-qoenoet om te helpen bij het ​​creëren van interesse in het leren en het vergroten van de islamitische kennis.

Een tab met volledige recitatie van Dua-e-qoenoet is ook opgenomen om te helpen de kinderen leren Dua-e-qoenoet vers voor vers, samen met vertaling en transcriptie van Dua-e-qoenoet.

Als de voordrager reciteert volledige Dua-e-qoenoet, wordt elk woord gemarkeerd op het reciteren om te laten zien hoe Arabische woorden te verbinden.

De instelmogelijkheden van de volledige Dua-e-qoenoet laat de gebruikers te selecteren om de vertaling en transcriptie van dua bekijken afhankelijk van hun keuze.

Leer Dua-e-qoenoet geeft optie om het scherm thema passen. Gebruikers kunnen kiezen de tekstgrootte, de tekst en de achtergrondkleur van hun gading.

Deel uw waardevolle feedback, zodat we onze applicatie kan verbeteren en islamitische leren gemakkelijk en interactief.

Aprenda Dua-e-Qunut

Download

Aprenda Dua-e-Qunut 1.3